Startsida

Fritid & Nöjen

Hem & Trädgård
Hälsa & Skönhet

Mobil & Dator

Mode, Skor & Barn
Motor & Trafik

Resor & Hotell

Shoppingsajter

Hem & Trädgård


Bakker.se
Ett modernt trädgårds- och postorderföretag. Bakker har över 60 års erfarenhet och expertis inom postleveranser av blomsterlökar, rosor, perenner, fröer och andra trädgårdsprodukter.

Buildor.se
Ett byggvaruhus på nätet som erbjuder ett brett sortiment till marknadens mest konkurrenskraftiga priser inom byggvaror och inredning på nätet. Hos Buildor kan du beställa byggvaror tryggt och få hemleverans.

Byggahus.se
Forum för husbyggare och husägare. Objektiv information som hjälper dig att fatta rätt beslut och undvika fallgropar.

Dammsugarpåsar.nu
Valmöjligheterna är stora och du kan välja mellan att köpa orginal, kopior eller lågprispåsar. Varorna levereras snabbt och det går att betala med faktura.

Hus.se
För dig som funderar på att bygga eget. Fyll bara i uppgifter som hustyp, antal rum och utförande så får du veta vilka modeller som passar dina behov.

Insplanet.com
En oberoende försäkringsmäklare som kostnadsfritt hjälper dig att jämföra försäkringar för hem, villa, fritidshus, barn, bil, båt, mc, husbil och husvagn.

Konsumenternas.se
Opartisk och kostnadsfri vägledning för konsumenter om el, gas, fjärrvärme, tv, telefoni, bredband, bank och försäkring.

Rembutiken.se
En av nordens största nätbutiker med ett enormt sortiment inriktat på kilremmar, kuggremmar, drivremmar, gräsklipparknivar och gräsklippartillbehör till de flesta modellerna på marknaden.

VidaXL.se
En internationell online-återförsäljare som erbjuder allt du behöver för ditt hem, trädgård, garage och gör-det-själv projekt.Möbler & Inredning


Fyrklövern.se
Står för Inspiration kring det dukade bordet, både genom vackra serviser, glas och bestick men också genom tips, recept och idéer som gör livet lite härligare, vardag som fest. Genom Fyrklövern får du specialdesignade serviser, glas, bestick och dekorationsprodukter av hög kvalitet.

HemGallerian.se
Här finns allt för badrum, kök, hem och trädgård och detta till mycket bra priser, med korta leveranstider, alltid fri frakt och 30 dagars full returrätt.

HomeBySweden.se
Hos Home By Sweden hittar du det mesta och bästa inom design och heminredning som gör ditt hem personligt och inbjudande. Här finns såväl välkända varumärken som Orrefors, Kosta Boda, Klong och Kay Bojesen till moderna stilbildare som Kähler och Design House Stockholm.

Lampan.se
Störst på internet när det gäller hembelysning. Lampan.se har ett brett utbud av belysning från många kända varumärken och erbjuder alltid de senaste trenderna inom designlampor.

Lyxdesign.se
Inspiration med fokus på att sätta en lyxig känsla i ditt hem. På Lyxdesign hittar man de senaste trenderna och kan smidigt köpa hem allt från möbler till köksartiklar.

Softybag.se
Nedpackad tar den inte mer plats än en necessär, uppfylld erbjuder den sittplats för upp till tre personer eller en bekväm bädd för dig själv. Fyll den på några sekunder med ett par drag genom luften och använd på tomten, i vattnet, på stranden eller när du behöver fler platser framför TVn.Banker & Lån


Bluestep.se
Erbjuder bolån till alla som kan ha svårt att få lån hos traditionella långivare som t.ex personer med betalningsanmärkningar, obetalda skulder eller utan fast anställning.

Handelsbanken.se
Handelsbankens sida.

Nordea.se
Nordeas sida.

Nystartfinans.se
Nystart Finans Sverige AB är ett finansbolag som erbjuder Nystartlånet - ett samlingslån utan säkerhet. Innan du får lån hos Nystart Finans går ni tillsammans igenom din ekonomi, kreditvärdighet och betalningsförmåga för att säkerställa din ekonomiska situation.

OKmoney.se
Erbjuder förmånliga och flexibla lån utan säkerhet med upp till 3 månaders återbetalningstid. Du kan ansöka om ett litet lån direkt på webbplatsen.

Pengos.se
Hos Pengos-Minilån lånar du snabbt, enkelt och billigt 500 kr, 1000 kr, 2000 kr eller 3000 kr till marknadens attraktivaste avgifter. Lånet ska återbetalas inom 30 dagar.

Plusgirot.se
Plusgirot Bank AB är ett helägt dotterbolag till Posten AB. Plusgirot Bank har bedrivit betalningsförmedling sedan 1925.

Risicum.se
Erbjuder 1000-5000 kronors smålån till svenska medborgare som fyllt 20 år och i övrigt haft en hygglig ekonomi. Lånen förutsätter varken säkerheter eller borgensmän.

SEB.se
SEB:s Internetkontor är alltid öppet och lika tryggt som ett vanligt bankkontor. Du kan bland annat se dina saldon och lån, betala räkningar samt handla med aktier och fonder.

Stadshypotekbank.se
Internetbank där du kan utföra de vanligaste bankaffärerna.

Swedbank.se
Sveriges största bank med ett av landets mest kända varumärken. I Sverige har Swedbank ca 4,5 miljoner kunder.

Vivus.se
Vivus Finance AB erbjuder lån utan administrativa avgifter, gör det enkelt att förlänga lånet och även möjlihet att samla bonus för att låna billigare.Sök Bostad


Blocket.se/bostad
Blocket är mest känt som ett annonstorg för prylar, men det går faktiskt även att köpa bostäder.

Booli.se
Sökmotor för bostadsannonser.

Bovision.se
Hjälper dig att leta bostad.

E-bud.nu
Här kan du lägga bud på bostäder.

Fastighetsbyran.se
Swedbank´s fastighetsbyrå.

Hemnet.se
Sveriges största bostadssajt ägs och drivs av bl.a General Atlantic, Mäklarsamfundet och Fastighetsmäklarförbundet.

Lansfast.se
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling - Skånes ledande mäklarföretag.

Svenskfast.se
Svensk Fastighetsförmedling.


tommy@webbugglan.se