WebbUgglan.se
Fritid & Nöjen

Hem & Trädgård

Hälsa & Skönhet

Mobil & Dator

Mode, Skor & Barn

Motor & Trafik

Resor & Hotell

Shoppingsajter

Rabattkoder
Alla länkar öppnas i nytt fönsterSurftips


Dropbox.com
Dropbox är en tjänst som låter dig spara bilder och andra filer i molnet. Du kan även förhandsgranska exempelvis Word- och bildfiler - utan att ladda hem dem.

LightInTheBox.com
En kinesisk online-återförsäljare med mer än 60000 produkter till försäljning. Produkterna är av hög kvalitet och säljs till rabattpriser till icke-kinesiska kunder. Här kan man hitta skräddarsydda klänningar, lampor och vattenkranar, bilelektronik, surfplattor, mobiltelefoner med mera.
Flipboard.com
Skräddarsydd tidning för dig. Om du vill slippa surfa runt på olika nyhetssajter kan du låta Flipboard göra jobbet. Ange bara vilka ämnen du är intresserad av så skapar Flipboard din egen tidning - som du kan dela med andra.

Fyrklövern.se
Står för Inspiration kring det dukade bordet, både genom vackra serviser, glas och bestick men också genom tips, recept och idéer som gör livet lite härligare, vardag som fest.
Genom Fyrklövern får du specialdesignade serviser, glas, bestick och dekorations-produkter av hög kvalitet.
Photoshop Express
Fotoappen Photoshop Express är en nedbantad gratisversion av proffsens favoritprogram Photoshop, och du använder det för att förbättra dina bilder. Sedan lanseringen har den fått många nya intressanta funktioner för att trimma dina bilder. För att köra appen krävs att du loggar in med ditt konto hos tillverkaren Adobe.

Showtic.se
Säljer biljetter till evenemang runt om i Sverige. Showtic representerar i dagsläget 14 arenor i norden och ett antal evenemangs-arrangörer använder portalen för att sälja biljetter, t.ex Golden Hits, Hamburger Börs, China Teatern och Cirkus i Köpenhamn.
Office.com/onenote
En av de mest nyttiga Windows 10-apparna är Microsoft egen OneNote. Det här är en avancerad anteckningsapp som inte bara sparar texter utan även länkar, bilder, videoklipp med mera. Ja, du kan till och med rita på fri hand.

Pinkorblue.se
Erbjuder över 45.000 olika produkter för barn, gravida, föräldrar och familjer. I sortimentet hittar man såväl svenska som internationellt välbekanta märken, som t.ex. Baby Jogger, Babybjörn, Chicco, Kids Concept, Lego, MacLaren, Teddykompaniet, BRIO, Maxi Cosi och ABC Design m.fl.
Svenskhandel.se/listan
Företagare? Här kollar du upp avsändare till skumma fakturor och formulär.
Under åren har Svensk Handel samlat på sig en diger databas med aktörer som skickar ut bluffakturor eller använder sig av oseriösa försäljningsmetoder.
Här kan du också se bildexempel på aktuella utskick.
Zandvoort.se
Inredningsbutiken som med sitt personliga urval och engagemang kombinerar klassiskt och modernt. Vill erbjuda sina kunder en upplevelse för alla sinnen.
Ansvar, engagemang och kunskap är deras ledord inför kundens köp.

tommy@webbugglan.se