WebbUgglan.se
Fritid & Nöjen

Hem & Trädgård

Hälsa & Skönhet

Mobil & Dator

Mode, Skor & Barn

Motor & Trafik

Resor & Hotell

Webbshopping

Rabattkoder
Alla länkar öppnas i nytt fönsterSurftips


Fyrklövern.se
Står för Inspiration kring det dukade bordet, både genom vackra serviser, glas och bestick men också genom tips, recept och idéer som gör livet lite härligare, vardag som fest. Genom Fyrklövern får du specialdesignade serviser, glas, bestick och dekorations-produkter av hög kvalitet.
Prisma
Picasso, Munk eller Mondrian? Med den coola appen Prisma kan du förvandla dina egna foton till konstverk i de stora konstnärernas stil. Att använda Prisma är enkelt. Öppna appen, ta en bild och klicka på något av de olika filtren så förvandlas den på direkten. Du kan förstås också använda bilder som du har tagit tidigare.

Bangerhead.se
Har genom åren utvecklats från en online-butik med fokus på hårvård till ett skönhetsuniversum som täcker allt från hårvård till hudvård, makeup, doft och stylingverktyg.
Pixlr
Gratisappen Pixlr är en fantastisk fotoapp. Förutom många möjlig­heter att förbättra bildkvaliteten finns även ett kraftfullt collage-verktyg. Du kan alltså slå ihop flera olika bilder till en - och det finns gott om mallar för hur ditt collage ska se ut.

Eskor.se
För hela familjen - på Eskor.se hittar du över 50.000 produkter från nästan 500 välkända märken som Converse, Guess, Geox, Gino Rossi, New Balance, Kazar och Tommy Hilfiger. Du hittar också accessoarer som handväskor, plånböcker, bälten, necessärer m.m.
Photoshop Express
Världens mest kända fotoprogram Photoshop kostar 7.000 kronor om du vill ha proffsversionen på datorn. Mobilappen Photoshop Express är däremot gratis. Vänta dig dock inga proffsfunktioner.

Voodoodreams.com/sv
Erbjuder ett brett utbud av spelautomater i en säker och användarvänlig miljö, oavsett om du spelar via mobilen, surfplattan eller datorn. Ett unikt spel som inte finns hos andra casinobolag är möjligheten till att spela dueller mot andra spelare hos Voododreams.
Snapseed
De flesta foton mår bra av lite efter-behandling. Genom att beskära och justera ljuset blir resultatet mycket bättre. Ofta ingår en enkel fotoapp i telefonen, men vill du ha fler möjligheter finns Googles gratisapp Snapseed.

Klingel.se
En komplett e-butik som erbjuder moderna kläder, exklusiva smycken och allt för hem & hushåll. Klingel har över 90 år framgångsrik erfarenhet inom distanshandel där kvalitet och service alltid legat på topp.
Frontback
Fördubblar möjligheterna till skojiga bilder. Här tar du en bild med både mobilens främre och bakre kameror, som sedan slås ihop till en enda bild. När bilderna sammanfogats till en kan du skriva in en text och ange var du befinner dig, innan du delar den vidare.

NYspins.com
Har ett stort spelutbud bestående av de bästa spelautomaterna och bordsspelen. Allt detta i en användarvänlig och säker miljö, vare sig du spelar via datorn, surfplattan eller mobilen.
Camera MX
Alla mobiltelefoner har inbyggda kamera-appar, men många erbjuder bara grund-läggande funktioner. Den kostnadsfria utmanaren Camera MX ger dig mer. Den har också ett inbyggt redigeringsverktyg så att du kan förbättra bilderna efteråt.


tommy@webbugglan.se