WebbUgglan.se
Fritid & Nöjen

Hem & Trädgård

Hälsa & Skönhet

Mobil & Dator

Mode, Skor & Barn

Motor & Trafik

Resor & Hotell

Shoppingsajter

Rabattkoder
Alla länkar öppnas i nytt fönsterSurftips


Duckduckgo.com
När vi söker via Google förser vi företaget med en massa privat information. Ett alternativ som utlovar bättre integritet är konkurrenten Duckduckgo. Upplägget är detsamma, men Duckduckgo sparar ingen information.
Använder du mobil kan du numera även ladda ned Duckduckgo's webbläsare. Du kan alltså använda den för att surfa mobilt utan att bli övervakad.

Fyrklövern.se
Står för Inspiration kring det dukade bordet, både genom vackra serviser, glas och bestick men också genom tips, recept och idéer som gör livet lite härligare, vardag som fest. Genom Fyrklövern får du specialdesignade serviser, glas, bestick och dekorations-produkter av hög kvalitet.
Linguee.se
Behöver du hjälp att översätta ett uttryck till eller från svenska? Gratistjänsten Linguee har samlat miljontals översatta texter på olika språk och visar hur professionella översättare har tolkat ett ord eller uttryck.

Bangerhead.se
Har genom åren utvecklats från en online-butik med fokus på hårvård till ett skönhetsuniversum som täcker allt från hårvård till hudvård, makeup, doft och stylingverktyg.
Huffingtonpost.com
Om du vill ha engelska nyheter från hela världen är Huffington Post en av de bästa tjänsterna. Den har varit en förebild för många andra nyhetstjänster runt om i världen.

Eskor.se
För hela familjen - på Eskor.se hittar du över 50.000 produkter från nästan 500 välkända märken som Converse, Guess, Geox, Gino Rossi, New Balance, Kazar och Tommy Hilfiger. Du hittar också accessoarer som handväskor, plånböcker, bälten, necessärer m.m.
Omni.se
Till skillnad från Google News har svenska nyhetstjänsten Omni mänskliga redaktörer som håller koll på nyhetsflödet. De väljer ut de viktigaste nyheterna från källor runt om i världen och skriver korta sammanfattningar på svenska. Vill du läsa mer kan du klicka på originalkällan.

Nystartfinans.se
Nystart Finans Sverige AB är ett finansbolag som erbjuder Nystartlånet - ett samlingslån utan säkerhet. Innan du får lån hos Nystart Finans går ni tillsammans igenom din ekonomi, kreditvärdighet och betalningsförmåga för att säkerställa din ekonomiska situation.
News.Google.com
Googles gamla appar Tidningskiosk och Nyheter & Väder har gått i graven och ersatts med den nya appen Google Nyheter.
Här samlas de senaste nyheterna med artiklar från tidningar och tidskrifter i hela världen. Precis som övriga Google-tjänster håller den koll på vad du är intresserad av och skräddarsyr ditt nyhetsflöde utifrån detta. Om den här övervakningen är bra eller dålig är förstås något du själv måste avgöra.

Fiorellashop.se
En av de största nätbutiker för kvinnors kläder i Skandinavien. Här hittar du snygga och annorlunda kläder för nattklubben, arbetet eller för vardagen.
Travel Phrasebook
Hur hälsar man på spanska? Vad heter "tack" på tyska och "förlåt" på italienska? Den här sortens frågor är viktiga när vi reser, och här kan gratis-appen Travel Phrasebook komma till nytta.
Den samlar helt enkelt de viktigaste orden för semesterresenären på ett 20-tal språk. Förutom att läsa orden som text kan du få dem upplästa i högtalarna eller hörlurarna.

LightInTheBox.com
En kinesisk online-återförsäljare med mer än 60000 produkter till försäljning. Produkterna är av hög kvalitet, producerade i Kina och säljs till rabattpriser till icke-kinesiska kunder, här kan man hitta skräddarsydda klänningar, lampor och vattenkranar, bilelektronik, surfplattor, mobiltelefoner med mera.

tommy@webbugglan.se