WebbUgglan.se
Fritid & Nöjen

Hem & Trädgård

Hälsa & Skönhet

Mobil & Dator

Mode, Skor & Barn

Motor & Trafik

Resor & Hotell

Shoppingsajter

Rabattkoder
Alla länkar öppnas i nytt fönsterSurftips


Showtic.se
Säljer biljetter till evenemang runt om i Sverige. Showtic representerar i dagsläget 14 arenor i norden och ett antal evenemangs-arrangörer använder portalen för att sälja biljetter, t.ex Golden Hits, Hamburger Börs, China Teatern och Cirkus i Köpenhamn.
Flipboard.com
Det finns många appar för att skräddarsy nyhetsflödet, och en av de mest populära är Flipboard. Ange bara vilka ämnen du är intresserad av så plockar Flipboard ihop en "tidning" med artiklar som passar dig. Som namnet skvallrar om så bläddrar du dig genom tidningen i ett snyggt gränssnitt.

Pinkorblue.se
Erbjuder över 45.000 olika produkter för barn, gravida, föräldrar och familjer. I sortimentet hittar man såväl svenska som internationellt välbekanta märken, som t.ex. Baby Jogger, Babybjörn, Chicco, Kids Concept, Lego, MacLaren, Teddykompaniet, BRIO, Maxi Cosi och ABC Design m.fl.
News.google.com
Googles gamla appar Tidningskiosk och Nyheter & Väder har gått i graven och ersatts med den nya appen Google Nyheter.
Här samlas de senaste nyheterna med artiklar från tidningar och tidskrifter i hela världen. Precis som övriga Google-tjänster håller den koll på vad du är intresserad av och skräddarsyr ditt nyhetsflöde utifrån detta.
Om den här övervakningen är bra eller dålig är förstås något du själv måste avgöra.

Optimalprint.se
Ger dig möjligheten att dela viktiga händelser i ditt liv genom att skapa personliga kort, fotoböcker, posters, kalendrar och mer via din mobil eller dator.
Dropbox.com
Dropbox är en tjänst som låter dig spara bilder och andra filer i molnet. Du kan även förhandsgranska exempelvis Word- och bildfiler - utan att ladda hem dem.

LightInTheBox.com
En kinesisk online-återförsäljare med mer än 60000 produkter till försäljning. Produkterna är av hög kvalitet och säljs till rabattpriser till icke-kinesiska kunder. Här kan man hitta skräddarsydda klänningar, lampor och vattenkranar, bilelektronik, surfplattor, mobiltelefoner med mera.
Flipboard.com
Skräddarsydd tidning för dig. Om du vill slippa surfa runt på olika nyhetssajter kan du låta Flipboard göra jobbet. Ange bara vilka ämnen du är intresserad av så skapar Flipboard din egen tidning - som du kan dela med andra.

Fyrklövern.se
Står för Inspiration kring det dukade bordet, både genom vackra serviser, glas och bestick men också genom tips, recept och idéer som gör livet lite härligare, vardag som fest.
Genom Fyrklövern får du specialdesignade serviser, glas, bestick och dekorations-produkter av hög kvalitet.
Photoshop Express
Fotoappen Photoshop Express är en nedbantad gratisversion av proffsens favoritprogram Photoshop, och du använder det för att förbättra dina bilder. Sedan lanseringen har den fått många nya intressanta funktioner för att trimma dina bilder. För att köra appen krävs att du loggar in med ditt konto hos tillverkaren Adobe.


tommy@webbugglan.se