WebbUgglan.se
Fritid & Nöjen

Hem & Trädgård

Hälsa & Skönhet

Mobil & Dator

Mode, Skor & Barn

Motor & Trafik

Resor & Hotell

Shoppingsajter

Rabattkoder
Alla länkar öppnas i nytt fönsterSurftips


LightInTheBox.com
En kinesisk online-återförsäljare med mer än 60000 produkter till försäljning. Produkterna är av hög kvalitet och säljs till rabattpriser till icke-kinesiska kunder. Här kan man hitta skräddarsydda klänningar, lampor och vattenkranar, bilelektronik, surfplattor, mobiltelefoner med mera.
Path Finder
Med tjänster som Google Maps är det lätt att hitta rätt när vi är utomhus. Inomhus är det däremot svårare, och lösningen kan vara att använda Microsofts Android-app Path Finder.
Den klarar sig utan gps utan bygger i stället på steg och rörelser. Om du vill visa hur man tar sig till exempelvis din ytterdörr, det nya garaget eller favoritkaféet i shoppinggallerian sätter du bara appen i "inspelningsläge". Gå sedan från en bra utgångspunkt (exempelvis huvudentrén) med telefonen i handen så räknar appen dina steg och känner av när du svänger.

Fyrklövern.se
Står för Inspiration kring det dukade bordet, både genom vackra serviser, glas och bestick men också genom tips, recept och idéer som gör livet lite härligare, vardag som fest.
Genom Fyrklövern får du specialdesignade serviser, glas, bestick och dekorations-produkter av hög kvalitet.
CV-mallen.se
CVkungen.se
Arbetsformedlingen.se
Alla som söker jobb vet hur tidskrävande det kan vara. Ett sätt att underlätta kan vara att skapa ett digitalt cv. Genom att låta det ligga i molnet är det enkelt att uppdatera, och du kan bifoga en länk när du söker jobb. Genom att använda en färdig mall blir det också lättare att formulera sig.
Hos CV-mallen och CV-kungen är det gratis att skapa ett digitalt cv, men behöver du fler kostar det pengar.
Föredrar du att skriva i Word kan du ladda hem en gratismall från Arbetsförmedlingen. Här finns även många tips om hur du ska formulera dig.
Pinkorblue.se
Erbjuder över 45.000 olika produkter för barn, gravida, föräldrar och familjer. I sortimentet hittar man såväl svenska som internationellt välbekanta märken, som t.ex. Baby Jogger, Babybjörn, Chicco, Kids Concept, Lego, MacLaren, Teddykompaniet, BRIO, Maxi Cosi och ABC Design m.fl.
Freetrailer.com/se
Du behöver inte betala dyrt för att hyra en släpkärra. Freetrailer lånar ut dem utan kostnad och tanken är att du ska shoppa mer i anslutna butiker. Du kan boka via sajten, men det finns även en app som är kopplad till ett digitalt lås vilket gör att du kan hämta och lämna ditt släpp även efter stängningsdags. Observera att tjänsten kostar pengar om du behöver släpet en längre tid eller om du vill ha försäkring.

DukadeBordet.com
Sortimentet på Dukade Bordet skvallrar om en brinnande passion för vackra dukningar, stilfull design och spännande detaljer som inspirerar till att uttrycka personlighet och skapa inbjudande miljöer att umgås i.
Dukade Bordet erbjuder handplockat produkter som du med stolthet kan ställa fram på bordet, både till vardag och fest.
Golf.se
Boka golfbanor i hela landet med smidig gratisapp.
Ungefär en halv miljon svenskar spelar golf och om du är en av dem kan du nu boka tid på golfbanan i Golfförbundets nya app Min Golf. Sök utifrån tid, plats, pris - eller lägg till dina golfkompisar för att hitta den bana där de brukar spela.

Fiorellashop.se
En av de största nätbutiker för kvinnors kläder i Skandinavien. Här hittar du snygga och annorlunda kläder för nattklubben, arbetet eller för vardagen.
Eventbrite.com
Finns det några kul konserter eller andra aktiviteter i närheten och är några av dem gratis?
Eventbrite är en tjänst som ger svaren på de här frågorna. Ange bara tid och plats så får du se vad just du kan göra. I många fall kan du även köpa dina biljetter direkt.


tommy@webbugglan.se